• Blage7
    #6
    Nem kerülte el a figyelmem, de ahogy mondtam, ízlés kérdése. Szerintem egy játékfejlesztő csapat addig jó, amíg több különböző alkotást tud letenni az asztalra. A nagyobb stúdiók/kiadók úgy is átváltottak már futószalag üzemmódra:
    Activision-Blizzard: Call of Duty/WoW, pár évente Diablo meg StarCraft
    Ubisoft: Assassin's Creed/Far Cry/Ghost Recon
    Bethesda: Fallout/The Elder Scrolls
    Érted a lényeget. A Blizzard is meglépte azt, hogy egy felnőttesebb Diablo vagy StarCaft után megcsinálta a "mesésebb" Overwatch-ot és nagy siker lett. Vagy fordított esetben pl. a Naughty Dogs egy gyerekesebb Crash Bandicoot vagy Jak and Daxter sorozat után elkészítették az Uncharted sorozatot és a The Last of Us-t és mindkettő világsiker lett. Hiába csinált eddig nagyszerű RPG-ket az Obsidian, szerintem meg lehet érteni, hogy közel 16 év után (vagy 24 év után, ha a Black Isle-s időket is ide vesszük) már valami mást is szeretnének csinálni.
    Félre ne érts, megértem azokat akiknek ez a műfaj nem jön be, én ugyanígy vagyok a battle royale vagy a jrpg játékokkal. Sokat kipróbáltam, nem kötöttek le. De aki szimplán csak annyi indokot tud felhozni, hogy "gyerekesen néz ki, ezért nem jó", az nem épp egy erős érvelés. De ahogy mondtam, ez csak az én véleményem.