• dyra
    #28
    A személyeskedés baromság, és kurvára nem fújom a mainstream dolgokat. Annyi, hogy ha a C02 üvegház hatást fokozó gáz márpedig az (nem linkelgetek). Akkor annak felszaporodása a légkörben melegedést fok okozni. Az, hogy valami más ellensúlyozza szerintem lényegtelen kérdés. Mi toljuk ezerrel a légkörbe C02-t. És mivel nem egy elszabadult felmelegedés zajlik hanem egy viszonylag visszafogott véleményem szerint egyértelművé teszi, hogy az emberi tevékenység hozzájárul a felmelegedéshez (ami nem sok, tők más kérdés az milyen hatással lesz az életünkre).

    ""...rengeteg erdőt kivágtunk bárki aki bemegy egy erdőbe érezheti mennyivel van hűvösebb mint akár egy mezős részen."
    Itt is olyan sztereotípia érezhető, aminél kialakításában összemossa a CO2 kérdést és a környezeti egyéb szempontokat a média."

    A szavak kiforgatása meg, hogy egy fórumon tudományos nyelvet vársz el egy 5 mondatos hozzászólástól. Menj ki magad abba a kurva erdőbe és nézd meg milyen folyamatos fakitermelés zajlik. Kine találd már, hogy ezt 2000 évvel ezelőtt őseink hasonló mértékben művelték. Inkább te dőlsz be mindenféle baromságnak amik különböző áltudományos helyekről jönnek.

    Nem is olvasom tovább a hozzászólásod. A többi nem érdekel.

    Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.11.16. 20:32:28