• dyra
  #20
  Átmeneti időszakot élünk, jelenleg csak azért nem adnak el több elektromos autót mert egész egyszerűen nincs elég gyártókapacitás és töltőállomás. Az való igaz, hogy a sajtó ezt is szokás szerint felfújja eltorzítja mint úgy általában mindent. Mármint a felmelegedést, annál jobban nem lehet eladni semmit mint, hogy folyamatosan azt nyomod "mind meghalunk".

  A repülőkkel nem tudnak mit csinálni ott nincs alternatív megoldás de számos mozgalom is indult már, hogy a gyorsvasutakat kellene preferálni néhány országban pl Kína már egész komoly eredmények vannak. De sok sok ezer kilométer távolságra nincs semmilyen alternatívája a repülésnek.

  Szerintem a városok is odaértendőek ha globális képet nézünk, ezek hatalmas mesterséges területek. Hatással vannak a globális klímára is.

  A mezőgazdaságot is idevehetjük kezd már jelentős lenni az olyan Vegák száma akik nem etikai okok miatt vegák hanem környezetvédelmi okok miatt.

  Az biztos, hogy a jelenlegi összes trend és környezetvédelmi intézkedés kb annyit ér mint fing a tornádóban. De itt igazából én nem is ezzel vitázom ebben igazad van hanem azt mondom véleményem szerint igenis a C02 okozza a felmelegedést a korábban kifejtett okok miatt.

  Hogy ezzel mit csinál az emberiség az már egy teljesen másik kérdés. Visszafogni a kibocsájtást nagyon úgy néz ki nem tudja.
  Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.11.16. 07:01:41