Death Stranding (Kojima/Action Game)
  • sgfool
    #55
    A kihívás része az, hogy (legalábbis megpróbálom valahogy körbe írni) egyrészt figyelembe kell venni a terepviszonyokat, mert hatással vannak a staminára, a bakancs állapotára, és a csomagok egyensúlyozására stb. Nekem pl. az első órákban nagyon oda kellett figyelni, hogy jól ki egyensúlyozzam a karaktert mozgás közben, mert könnyen ide-oda hajlott :)

    A csomag szállítás kapcsán ott van az időzápor, ami rozsdásítja a hordozó dobozokat ezáltal még sokkal könnyebben sérülnek.
    Az esővel gyakran jár a PT-k megjelenése, ami azért tudnak feszült pillanatokat okozni, főleg akkor, ha sok csomaggal vagy.

    Akkor ott vannak az öszvérek, az áruló hordárok, akiknek ha radarjuk bemér, azonnal üldözőbe vesznek különféle fegyverekkel.
    Van, amikor tőlük kell ellopni ezt-azt, én hard fokozaton kezdtem el, és azért néha jól össze tudnak játszani ellened, ha észrevesznek. Viszont hozzá kell tennem azt, hogy eddig 2 boss-on vagyok túl és náluk pl nem igazán ütköztem nehézségbe (talán azért is, mert jól fel voltam készülve itemileg ellenük)

    Nekem eddig közel 21 órám van benne, megértem azokat, akik a videók alapján unalmasnak találják, lehet hogy 40 óra után nekem is elegem lesz belőle, viszont a sztori és a hangulat nagyon visz előre. És az egészben van valami varázs, ami addiktívé teszi.