• Gravitoni
    #11
    Nem erős az , hanem annyi amennyi.. ráadásul 10 méteres gránit (nem öntött műkő, hanem az asszuáni gáttól egy-darabban odaszállított ) kő

    amelybe konkáv folyosókat faragtak, az alábbi képen is látszik egy részlet ebből... de ...

    most ne menjünk 1000 tonnákig, mert ma sincs semmilyen daru ami képes lenne ekkorát emelni, főleg nem 800 km-re elszállítani..

    Hanem nézzük "csak" a töredékét 30-50 tonnás kövek millióit, amiből szintén áll a piramis komplexum.. amik akkorák egyenként mint egy kombínó.. nem lehet modern technológiai apparátus nélkül létrehozni...

    Tele van a múltunk komoly rejtélyekkel, eltűnt fejlett technikájú emberi civilizációkkal... s persze nem a három nagy piramis az egyetlen erre utaló nyom... melyek közül még a legkisebb is 60 méter magas precíz építmény az alábbi képen is látszik, hogy a jóval későbbi , immár valóban az "ókori egyiptomiak" által épített jóval kisebb piramisokból szinte semmi nem maradt, mert nem volt meg a hozzá szükséges technológiájuk.. bár másolni próbálták a grandiózus építményeket, mert ők is azt hitték hogy maguk az Istenek helyezték oda őket..

    Ezen kívül is számos más rejtély utal arra hogy valaha már élt modern technológiával rendelkező ember a földön, ilyen a Piri-Reis admirális által 1513-ban szarvasbőrre másolt híres térképe, amely az Antarktisz partvonalát ábrázolja , kétséget kizáróan... ráadásul dél-Amerika partvonalának jelentős részét is amit akkor még 20 évvel Kolumbusz után még nem-igen térképezhettek fel ilyen részletességben.. a Louvre-ban máig bárki megtekintheti..