• csigafi #2
    Hát én sosem vennék alapvető élelmiszert így. Főleg nem amazonon amikor már szinte minden nagyobb áruháznak van élelmiszer webshopja. Még ha valami világvégi helyen laknék akkor is kb annyi idő lehet a kiszálítás mintha magam mennék beszerző útra.
    Nem tudom hogy megy ez amazonéknál de nálunk van egy rakás pizzázó mindegyiknek van futárszolgálata sőt van olyan aminek csak az van ennek ellenére a városon kívül nem szállít egyik se. Tehát ha én pizzát akarok akkor vagy sütők magamnak vagy beljebb kell mennem a városba :-) nevetséges. pedig az van megadva hogy a város 20km-es vonzás kőzetébe szállítanak én meg 5 max 7 km re lakok de mivel főld út így nem vállalnak ide kiszállítást. Mondtam okés kimegyek a kövesútig akkor, az csak 500 méter nem sajnálják de akkor se. Ezek szerint nagyon megy a pizza cégeknek a bolt.

    Amazonnál barátomnak pont kapóra jőtt 2 éve egy már sehol se árult termék megvásárlása. Ilyen szempontból jók hogy azért sok ilyen termékeik is vannak és ha az ember nem lusta írni nekik az ilyenekre még alkudni is lehet. neki 30% kedvezményt adtak rá mivel megírta hogy ok látja hogy új termék de már régi kérhetne rá kedvezményt mert a terméken még az eredeti régi új ár szerepel.