• nkmedve
    #14
    Láttam az eredeti videót ahol ezeket mondta, ahogy képben vagyok a Captain Marvel/Brie Larson-os és Star Wars-os hülyeségekkel is. Nem vagyok lemaradva, csak leszarom az egészet, mert alaptalan manipuláció és pánikkeltés egy nagyon hangos, de elenyésző kissebbség részéről amely próbálja bizonygatni, hogy a filmipar el akarja nyomni őt, és képes minden kommentszekciót széttrollkodni, hogy terjessze ezt az igét.

    Annyit mondanék az általad és már milliószor referált idézetről, hogy Tim Miller-nél nem igazán lehet alfább fehér hímet találni a jelenleg dolgozó rendezők között, elég megnézni egy interjút vele (érdemes felkészülni rá, hogy nem fogja vissza magát, és a beszéd-stílusa erősen R besorolású, pont mint a Deadpool). Arra amit mond rásütni, hogy jaj most a fehér férfiak (amilyen ő és én is vagyok) támadás alatt vannak és el akarnak minket nyomni, annyira röhelyes, hogy el se tudom hinni, hogy ezt valaki komolyan bekajálja.
    Amúgy teljesen jogos volt amit mondott, mert a Dark Fate minden egyes trailer-ének komment-szekcióját ellepték a női főszereplőket folyamatosan ekéző, pusztán gyűlölködő trollok, ő pedig ezekre reagált.


    "Nomarmost...az a "csaj" minden, csak nem noies..(nekem legalabbis..ha nem irjak, ra sem jovok a kepek alapjan)"

    Ahogy fennebb írtam, a női főszereplők ellen irányított gyűlölködő kommentek mindenhol...
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2019.10.30. 22:46:32