• defiant9
    #34
    "Így működik az ember ha odaadással csinál egy melót."
    Tehát te garantálod hogyha 1000 embert 2-3 fős irodákba dolgozik akkor senki nem fog mobilon játszani?

    "Így működik az ember ha odaadással csinál egy melót"
    Ne az idealizált állapotot vezesd le. Az embereknek a munka alapvetően csak kötelesség, a megélhetésért csinálják. Az idejüket sokkal szívesebben töltik szórakozással, ha nincs rajtuk felügyelet akkor sokan meg is teszik. Az meg hogy mennyi ideig tart a munka az igencsak függ attól hogy napi 8 órát végzik vagy csak 4-et. Egy irodai munkát a cég nem tud hatékonyan monitorozni, ellenben a futószalag munkával.

    "Az adataid nem tartalmazzák mennyi a nem munkacélú autófelhasználás."
    A hibás állításod ez volt: "Kell 1000 autó. A nap többi időszakában 100 autó."
    A grafikonokon tisztán látszik hogy nem. Az 1000 reggeli autó nagy része is tud embereket szállítani, minden car sharing modell ezt mutatja. A képek alapján a Santa Monica blvd nem egy tipikus ipartelep bekötő út ahol nehéz teherforgalom zajlik. Döntően személyautók vannak a nappali képeken, az esteieken pedig még inkább. Várom a te adataidat az 10:1 arányról. Nagyon remélem hogy nem hasra ütés számokkal dobálózol és levegőbe beszélsz amikor megkérdőjelezd az általam linkelt adatokat.

    "Az érvelési hibákon jót röhögök."
    Ez szomorú. Most is azt látjuk hogy nem te bizonyítod az állításod hanem nekem kell cáfolni, és mág a nyilvánvaló cáfolaton is kákát keresel még több cáfolatot követelve. Képtelen vagy saját hibáiból is tanulni, újra és újra ugyanazon érvelési hibákat követed el, függetlenül a topictól. Nem az elképzeléseddel van gond hanem tipikusan azzal ahogy vita közben torzítod a másik álláspontját és olyan elvárásokat támasztasz amit magadra nézve már nem tartasz kötelezőnek.