• Szefmester
    #84
    Nem bazdmeg. Nem előzhetsz jobbról körforgalomban... Miért? Mert bár balra haladsz épp és a kikanyarodást kell jelezned -pont ahogy én tettem- ott nem előzöl csak mert te hamarabb ki akarsz menni és mert később értél be a körforgalomba! Hogy is kerültem én oda? Hmm.. egy olyan elbaszott körforgalomról beszélünk jelen esetben ami inkább csak egy felfestett pötty a régi kereszteződésben, és ha balra akarsz menni akkor nagyon éles szögben kell kanyarodni, míg aki nekem szemből érkezik az egy laza mozdulattal jobbra húzva beveszi a kanyart... jó mi? Fura hogy más körforgalmakban normálisan lehet közlekedni mert van mérete és íve és nem látod azt hogy még az autók sem tudják bevenni az ívet... na és akkor a buszokról nem beszéltünk amik ott járnak.. azok inkább leszarják (és az autósok kedvesen megvárják) mert képtelenek olyan kis ívben fordulni. :D Jó mi?

    Édes faszom te szövegértésben sérült fasz... ha van 2x2 sáv... és a belső szolgál a balra kanyarodáshoz akkor nem a külső bal szélére fogsz kihúzódni! Nem öngyilkos akarsz lenni hanem kanyarodni szeretnél! És igen... jobbára hogy az életem mentsem egy egy ilyenben max csak középre húzódok, had anyázzon mögöttem az autós de legalább nem fog beelőzni és elsodorni vagy rászorítani a jobbról érkezőre!

    Hidd el, szeretnék próbálkozni veled pubikám, mert baszhatnád a kamerád ha az nekem adna igazat mert leszorítasz és esés közben kapálózásra késztetsz! ;) Nem fogod fel tényleg mi? Ha leszorítasz valakit akkor ne emberkedj mert a másik lehet erősebb! Láttam már keménykedő kopasz fickót megverve a kocsija mellett mert a majdnem elütött gyalogostól aki be mert mutatni neki... Vicces sztori mert erre Mr Izomagy az egyirányúban tolt egy satuféket majd visszatolatott. Kiszállt és úgy hőbörgött hogy az utca túloldalán hallottuk haverékkal. Elég rendesen össze lett csomagolva a krapek... meglepetés ha az ellenfeled nem csak nagydarab szétsztreoidozott kopasz barom, hanem valódi mma-s... :)

    Az az autó egyébkén ami alkalmas lenne az indexelésre, a lámpái jól belőve az utat célozzák, a reflektort meg nem kapcsolja be az automatika ha bringást lát az szabályos igaz? És mi van a sofőrrel aki reflektorral megy mikor jönnek szembe, nem használja az indexet vagy későn (veszélyeztetve a forgalom rendjét), féktesztel, vagy csak direkt úgy gyorsulgat hogy ha mögötte a bringás akkor kormoljon az a szardarab alatta? Azt kiengednéd a forgalomba?

    De kedvesen elismerted végre hogy a bringa közlekedési eszköz hiszen kresz példákat is hoztál fel, végre elfogadtad hogy nem sporteszköz...

    Amúgy meg az összes autó teherszállító jármű mert van csomagtartója... Csak hogy hozzád hasonló szintű baromságot is írjak. :D

    A kreszt megalkották, innentől had ne a nagyobbik kocsi győz elven legyen már a közlekedés és had ne kelljen már az életem féltenem a belső sávban balra kanyarodásnál, csak mert pár fasz aki hírből sem ismeri a kreszt mert egyszer lefizette a vizsgabiztost nem tud vezetni!

    Igen, én magam is találkozok olyan bringásokkal akiket majdnem elcsapok -bringával- mert épp sehall se lát módon ő úgy dönt hogy kanyarodik. Igaz napi szinten látok olyan autósokat akik az index használatát, a zebránál a sebesség megválasztását, a gyalogosok elengedését, a sebességhatárokat úgymond "nem tisztelik" vagy inkább nem ismerik. A kezét kéne levágni annak a baromnak aki kanyarodás KÖZBEN rakja ki az indexet, csak mert minek ... én meg lelépek/kihajtok elé hiszen arra számítok nem fogjuk keresztezni egymás útját és hopp... már ülök is a motorházon és látom hogy idegesen jár a szája...