• repvez
    Szüli
    #4
    Nem is azért irtam, hogy ezt kellene tenniük, csupán azt, hogy azok mérete jobban megfelel, mintha kiadnák sok DVD-n vagy BRayen.

    Igen tudom ,hgy ez ezzel jár, de ugyan ezek megvoltak a régebbi esetekben is, ahogy irtam akár több órányival több hanganyagot is kellett a hosszabb SP miatt tárolni.
    A 4k textura is szép ,de a játékmeneti változások miatt sok értelme nincs, mert olyan gyors a játékmenet, hogy szinte észre sem veszed, hogy milyen részletesen van kidolgozva valami ,mert csak a pillanat tört részéig látod, mig egy villanyás vagy nézetváltás meg nem szakitja.

    Mivel itt a COD-rol volt szó igy az FPS-ekre gondoltam, azok meg nem hogy nem tartalmaznak hosszabb single rész hanem van ,hogy már el is hagyják belőluk.

    ÉS lehet ,hogy van belőlük sok,, de mindegyik agyatlan rohangálos futok ugrok lövök mindenre ami mozog kategória. Az számomra nem csapatjáték és taktika, hogy ahány ember van a csapatba mindenki annyi felé szalad.

    Az emlitett játékok nem az én stilusom,
    A diabloval játszottam ,de az is csak a 2. részig a harmadik, már a szókásos minden villog minden tul sok benne, aminél,már azt se látod, hogy hol a karaktered csak nyomod az egeret mig elnem fogynak vagy meg nem hallsz.