banner
  • Caliph
    #2881
    a szellemcsíkok azok nyomok. jobb alsó sarokban irja is hogy pl nyúl,farkas stb,ha követed,előbb utóbb találkozol azzal aki hagyta lesznek majd küldik ahol pl embert kell igy követni stb
    ha megnyomod rá a q betűt akkor dead módon kívül is lehet látni és követni,de előbb utóbb így elveszted és ismét frissíteni kell dead eye módban

    Hosea medvéje asszem legendary,később ha visszamész akkor dead eye módban sárga buborékokkal jelöli a nyomát aztán a szellemcsíkot követve előbb utóbb megtalálható. erős jószág,nagy kaliberű puska kell hozzá ( bolt action rifle pl) és fejre célozz. dead eye is segít.
    később lesz majd egy térképed ami jelöli a legendás állatok helyét,ezeket levadászod,aztán keress egy trappert(térképen állat mancs jelöli) és neki eladva a legendás cuccokat fel lehet oldani jól kinéző outfiteket(asszem több minden is kell majd még hozzájuk,de írja)

    tatyót a második fejezettől lehet fejleszteni,amikor a folyó menti táborba költöztök valentines mellé. a táborban a pearson nevű csávót keresd,ő a hentes,írja hogy melyik upgradehez milyen bőrre lesz szükség. általában perfect bőrök kellenek,szóval tisztán kell vadásznod a megfelelő puskával. pl egy mókusra ne shotgunnal lőj,mert kilyuggatja,arra íj kell,és gyártanod hozzá small game arrowot. őzre jó a távcsöves is,de tisztán fejlövéssel kell kilönőd. a bőr minőségét irja a jobb alsó sarokban amennyiben becélzod a célpontot vagy távcsővel ránézel. 3 csillag a perfect. ha megfelelő fegyverrel megfelelően vadászod le,akkor perfect is marad a bőr.(legendás állatot nem tudod elrontani,ha shotgunnal lyuggatod ki akkor is teljes értékű marad )
    ennél a csávónál tudsz vadászott állatot,húst is adományozni,ami növeli a tábor kaja szintjét. sok szájat kell etetni :) cserébe lesz pörkölt a bográcsban ami feltolja a statokat :)

    Tab keréken nem tudsz rárakni semmit,minden adott hozzá. több kerék is van,az első a fegyveres,a második a személyes a harmadik a lovadhoz tartozik. ha megnyomod a tabot,felül irja is hogy R betűvel tudsz váltani. az item wheelen ugyanúgy lehet navigálni mint a fegyveresen,E és Q betűvel választhatod ki a kaják közül melyiket szeretnéd megenni. így lehet váltani a flaskák között is,a lovas keréken pedig a lóhoz tartozó flaskák vannak.

    utsó. ami a lovadra story módban eltűnik ha meghalsz. legendás állatok bőre is el fog tűnni,de elvileg az automatikusan a trapperhez kerül mintha elvitted volna. ez netes info,még sose teszteltem,szal ha legendás állatot öltél akkor az a biztos ha életben maradsz és elkerülöd a bajt amig a trapperhez nem érsz. legendás állaton kívül kb minden más értéktelen,egy rakás állat van a pályán,lősz másikat.

    ha megnyomod a B betűt azzal megnyitod a táskádat. itt elérhetsz mindent ami nálad van,felvett jegyzetek,levelek,térképek,tatyóban lévő kaják italok növények minden...

    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.08.13. 00:58:03