banner
  • PiszkosFred
    #274
    Az nem gond, hozzászoktam az Atlasban ehhez :D Pl. nyersanyagra van szükségem mondjuk egy kék/lila recepthez és emiatt 4-5 gridet/szervert kell hajóznom, mert csak ott lehet olyat bányászni. Kihajózok a dokkból, szétosztom a legénységet, beállítom nagyjából megfelelő irányba a hajót (elkerülve a szigeteket és a zátonyokat), vitorlák fel és hajrá - majd ránézek egy óra múlva, hogy merre járok, odaértem e már (vagy ha megtámad egy-egy falka SotD vagy jön egy ciklon). Eleinte nyilván végignézted az utazást, halásztál közben, összeszedted a tengeri lootot, de egy idő után ez a monoton utazás baromi unalmas lett, majd jött a "baszki, bele sem kezdek".

    Vagy anno a FO3/FNV/Skyrim/FO4-et is sokszor úgy játszottam, hogy a fast travelt nem használtam, hanem végigmentem a vidéken akár huszadjára is. Egy idő után csukott szemmel járva is előre köszöntem az adott npcnek, vagy útjelző oszlopnak :) De ott volt választásom, ha esetleg meguntam a magam által felállított szabályt akkor jött az "ugrás".

    Itt nagyon kíváncsi vagyok az általatok leírt unalmas lovagolásokra. Az első időszakban biztos, hogy élvezni fogom, a kérdés csak az, hogy meddig tart ki ez és mikortól lesz megint "meh, megint olyan kurva messze kell menni?". :)