banner
 • Plata
  #1705
  Te ugye ismersz már rég.
  Figy ha teheted PC-n kerüld el a francba.
  Ha van konzolod arra vedd meg.
  Ma kb 4-5 órát játszottam.Modderek miatt kétszer crashelt a játék,valahogy nem szereti ha teleportálgatnak vagy reptetnek.
  Azt még elviseli ha az idő megőrül és pár másodpercig tart egy nap.De ha lovastól repülők vagy elteleportálnak a térkép másik felére valami trágya pincébe azt nem komálja.
  Nem mondhatnám hogy nyugis órák lettek volna,el voltam az tény,vadászgattam és piát főztem,az új role nem érdekel ami most jött a DLC-vel,mert egy nagy baromság.De most nagyon sok a játékos,csöppet sem barátságosak,minden hülye lő mindenre ami csak mozog.Csak a táborodban vagy biztonságban.
  Nyugisan nem lehetett játszani mert pár perc után mindig menekülni kellett.
  Hiába voltam defenzív,az annyi mint halottnak a csók.Ugyanúgy betámadnak,csak meg kötözni nem tudnak.
  Sok a bug is most,moonshiner shack ami egy illegális szeszfőzde,megint bőven nyomja a bugokat.
  De még a trader eladás is veszélyesebb lett sokkal,most már a közeli eladás sem biztonságos mint eddig,az új DLC-vel abba is belenyúltak.Már közeli eladásnál is jönnek játékosok támadni és szétrombolni az árud,de már lovas NPC-k is megtámadnak útközben.Na és trader is bugos helyenként.
  Ha modder és retardált játékosok nem piszkálnak akkor nem rossz,bár ma nem túl sok időm volt nyugis játékra,el akartam menni pecázni Lake Don Julio-ra,annak is az lett a vége hogy piros IGN-es játékosok betámadtak,Flat iron lake-en meg kikapcsolódásképpen loptam csónakot hogy fel menjek Lannahechee river-re vele és felszökjek egy gőzösre,amiről majd fényképezek madarakat.De az sem jött össze,valami rohadt modder vagy mi kilőtt a hajóról,nem hiszem hogy tisztességes játékos lett volna,a part többszáz méterre volt.Na meg a hajón voltam fent,part felől védett helyen voltam.
  Amúgy marha jó játék,bár az Online része PC-n a sok modder miatt néha eszetlenül rossz,sajnos tartalom is elég kevés,hét hónap után előálltak egy hülye DLC-vel ami kb nulla.Inkább baromság kategória.Már nagyon zúgolódott a nép hogy nincs semmi tartalom és valami szarral kiakarták szúrni a szemüket,ez ilyen nesze semmi DLC.
  Következő DLC kb ugyanilyen nulla lesz,halloweenre jön a zombis,amire magasról tojok,rühellem az összes zombis hülye játékot.

  Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.31. 01:12:55