banner
  • Alexease
    #1667
    Az online is felig "offline-os", egyedul is el lehet szorakozni vele 2-3 honapot. Vannak benne story-szeru kuldetesek is (csak kevesebb atvezetovel es beszelgetessel, egyszeru tortenettel). Lenyegeben egy nagy gyujtogetes es fejlesztgetes.

    De ellotte a story erosen ajanlott! Baromi jo tortenet es karakterek, sokkal eletteltelibb a palya, mindenhol laknak, elnez, mozognak, minden epuletnek, hidnak, teruletnek lesznek tortenetei, szereploi. Offline nelkul az online olyan, mintha a "Gyuruk ura" "teruleten" online-oznal, de sohse olvastad/lattad/hallottad volna az eredeti tortenetet.

    Vannak bugok az online-ban, de mar nem olyan veszes. A csalokat is folyamatosan eliminaljak. Sajnos a kezdeti bugok, a nem feltetlenul jol eltalalt koncepcio es nehezseg, es valszeg a virushelyzet miatt, elegge csuszik egy nagyobb patch, update, DLC, ami komolyabb valtozast hozna az online reszbe. Az eltelt ido es a haracsolhatosag miatt, mar nem tudnak alapozni a token/penz/arany alapra, mert mindenki fullosan betarazott mindenbol;)
    Valami mast kell kitalalni:D