banner
  • Plata
    #1538
    Van amikor igen van amikor nem.
    Szerverek kb ugyanolyan szarok mint GTA-nál.
    Töltés idő session váltásnál néha rohadt sok.
    De nem mindig,barátra csatlakozni elég gyorsan csatlakozik,de ha csak úgy sessiont akarsz váltani akkor néha kicseszettül sokáig tölt.
    Ha modder vagy sok retardált van egy sessionban és úgy akarok csak keresni másikat akkor néha csinál egy baromi hosszú töltés időt.
    Egyébként nagyon jól le lehet játszadozni,mert a játék világa kicseszettül el van találva,ha szeretsz magányos farkasként éldegélni egy szép élő világban akkor jó kikapcsolódás,feltéve ha nem kezd el idegesítő bugokat csinálni.
    Ha bele fogsz ajánlom hogy vedd meg 40 aranyért amint tudod az outlaw pas 2-t.
    Már csak március 31-ig lehet megvenni asszem,azt lehet később is majd,de rengeteg cuccot ad,minden szinten kapsz jutalmat utána.
    Én már elértem a max szintet benne,ha megvan sokkal jobban jön az xp meg ilyesmi.
    RDR online sokkal fapadosabb és vacakabb mint GTA Online,még cset sincs benne.
    Na meg sok minden hiányozni fog majd onnan.
    Mindig csinálj meg legalább 1 napi küldit,válaszd ki a legegyszerűbbet és csináld meg.
    Sajnos sok napi küldihez valamilyen role kell vagy magas role,trader rank 5 vagy bh rank 5 esetleg collector rank 5,role-khoz külön napi küldik vannak,van amihez elég 1-es szint van amihez magasabb kell,van olyan napi küldi amihez kell a táborod fejlesztése,ami rohadt sok pénz,a kondér a táborodba asszem 675 dolcsi.De ahhoz rendszeresen van napi küldi.Ami néha bugos sajnos.De van olyan napi küldi amihez kutya kell.Tegnap például az volt az egyik napi küldi hogy simogasd meg a kutyád.
    0.5 arany volt érte a jutalom meg xp.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.19. 13:55:50