banner
  • Plata
    #1536
    Tartalom kb lófing,vagy inkább dupla lófing.
    Farmolsz farmolsz farmolsz ennyi.
    Aki szereti a farmolást annak be jön.
    Én zakkkant vagyok és nem zavar a sok farmolás.
    De a sok bug az zavar.
    Négy role van most Moonshiner,eszement bugos.
    Trader,vagyis álatokat lősz le hazaviszed a táborba és bőr lesz belőle amit eladhatsz,egész jó,bár akad itt is bug.
    Bounty hunter,hát számomra ez kicseszett unalmas és nem éri meg.Élve vagy halva le kell vadászni embereket,van sima és van legendary küldi is,a fizetség kb arra jó hogy a lőszerre futja.Meg unalmas.
    Collector,hát ez abból áll hogy a térképen mászkálsz és keresed az elrejtett kincseket.Ami lehet pia,kártya,ékszer satubbi.
    Amit találsz azt elpasszolhatod a cigány asszonynál jó pénzért,de minden amit találsz egy kollekcióba tartozik,a full kollekciót érdemes összegyűjteni,de sok cucchoz ásó kell,vagy fémdetektor.Ami pénzbe kerül.Mivel a térkép istentelenül nagy és a cuccok rohadtul el vannak dugva ehhez érdemes használni egy honlapon található térképet.Ezt.
    Enélkül hogy te megtaláld a cuccokat szerintem kicseszett kis esélyed van.mert irtó hülye helyekre vannak eldugva és a térkép iszonyúan nagy.
    A játék nagyon nagyon szép,még az én gépemmel is gyönyörű,jól el lehet benne játszani,sajna az Online sztori nem túl hosszú.
    Elég bugyuta egyik másik küldetés.
    Moonshiner sztori már sokkal keményebb.Ott már tényleg fel kell kötni az alsót,mert standard fokozaton is szembe találhatod magad húsz vagy harmincszoros túlerővel,akik egy lövéssel a halálba küldenek,míg a sima sztori küldiben szerintem ciki meghalni olyan könnyű.
    Online már nagyon sokat játszottam,collector trader szintem maxos,bounty hunter asszem 1-es,mert rohadt unalom,moonshiner nem tudom hanyas,ha tudod vedd meg az outlaw pass 2-t is,az rengeteg jutalmat ad,40 aranyba kerül,de simán visszajön az arany,szerintem olyan 50 aranyat kaptam belőle eddig.És rengeteg cuccot.
    Ha nem piszkálnak más játékosok nagyon jól el lehet lenni,vadászgatni szoktam,horgászni,meg néha hajót lopok,vagy vonatot.
    Az a másik baj,hogy a játékban nincs passzív mód mint GTA-ban,defensive mód van,de az lószart sem ér,ugyanúgy lőhetnek rád idióták.
    Meg már sajnos a modderek is erősen megjelentek a játékban,legkülönfélébb szarságokkal,meggyújtanak,felrobbantanak,grizzélit vagy pumákat spawnolnak rád,vagy csinálnak belőled egy rahedli klónt,vagy mindenkit összerántanak egy helyre és úgy ölnek meg.
    De ha mázlid van és tudsz békésen játszani akkor nagyon jól el lehet lenni.
    Mondjuk nekem tegnap este a sok bugtól már nagyon tele volt a tököm.
    Táboromból 100 egységnyi eladandó áru eltűnt,a fullosan teli moonshiner shackomból a pia eltűnt,ráadásul a moonshiner shack úgy be bugolt hogy töbször újra kellett indítani a játékot mire egyáltalán újra lett benne NPC és újra kezdhettem a pia főzést,ami persze megint pénzbe került.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.19. 11:46:23