• repvez
    #4
    Benne lesz john connor, volt is egy elözetesben pár snitt erejéig már, de mivel nem nagyon jó formában van, gondolom hamar kinyirja a terminátor és ezt letudják azzal, hogy megváltozott a helyzet a jövöben és már a kiscsaj a fövezér vagy a kulcsfigura, ahogy a 3 vagy a 4-ben volt john connor felesége.

    Az egész ugy ahogy van mehetett volna más szálon is, mert azt már az 1 és a 2 ben is megkaptuk , hogy hogyan jutnak a célszemélyhez.
    Ha a T2 utáni folytatásról beszélünk akkor egy kicsit tovább mehetek volna a szorival, nem ujra ugyan ugy eljátszani, hogy visszaküldenek egy szem terminátort, hogy kinyirja a feltételezett ellenállás vezetőjét és igy gyözzenek, mert az első 2 rész is erről szólt.

    Most kellett volna arról szólnia, mint a 3 ban, hogy megakadályozni a skynet beinditásást és ha esetleg elbuknak akkor a következő részben már a gépek elleni háború lehetett volna, de ezt eddig mindig csak kis kitekintésként mutatták meg.Kivéve a megváltást, ott valami hasonlót akartak mint amit elvárnánk egy T2 folytatásaként, mármint, hogy a jövöben a gépek ellen küzdenek, igaz ott máson ment el a történet.

    De visszatérve ha a T1 T2es sztorira hajazó folytatásokat csinálnak azt a végtelenségig folytathatják, mert mindig tudnak majd egy terminátort visszaküldeni az éppen aktuális fökarakter ellen.