• hawkie22
    #3
    Olvasd el Stirling könyveit: A hasonmás, Közelgö vihar, A jövö háborúja. Ebben a sorrendben.
    Ezek az aktuális hivatalos folytatásai a T2-nek. Baromi jó könyvek, és ahogy nézem, pár dolgot átemeltek a könyvekböl. Viszont amit nem értek, ha ez a film a T2 folytatása sztori szerint (ugye a T3-4-5-öt elvetették a film alkotói), akkor hol van John Connor? Igazából ö az ellenállás vezetöje, de itt úgy látszik, hogy idöközben valahol elhullott. Bár lehet, kapunk erre is választ a filmböl, legalábbis remélem.
    Mindenesetre akcióból nem lesz hiány, az már most látszik.

    "Ahogy itt is, megjön a terminátor megkeresi a kiscsajt (terminátor 1)" - valahogy el kell jutni a sztori kifejtéséig.
    "Mikor megölné a célszemélyt megérkezik a jó terminátor és elmondja, hogy gyere velem ha élni akarsz (terminátor 2)" - nyilván meg kell valahogy gyözni, hogy menjen el egy tök idegennel, nincs rá idö kifejteni a dolgokat. Mégis, hogy oldottad volna meg ezt a részt?
    "Majd a kiscsaj akit addig jóformán ki se engedtek éjszakára szórakozni a végére ö ad utasitást mindenkinek, hogy márpedig megmentünk mindenkit és kinyirjuk a terminátort és nagyon kemény lesz mindent is szétlő. (terminátor2)" John Connor a büdös életben nem utasítgatott semmit és senkit a T2-ben, be volt szarva, tök új volt neki a helyzet (ez a fentebb említett könyvekböl ki is derül, akkoriban még nem hitt az anyjának, ö is azt hitte, dilis), a filmben nem is nagyon lövöldözik, csak menekül a többiekkel.