Total War: Troy
  • Yag
    Akármilyen is a Saga sorozat, ha nem kell érte fizetni, nem kell finnyásnak lenni, be kell húzni és kész. 50eurót én sem adtam volna érte, de így nem kérdés. Pörgettem pár kört ... Britanniához képest nekem jobban tetszik. Lehet hogy az Era miatt lehet más, de vannak benne jó megoldások.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ami az EG stratégiáját illeti, kezdem kapizsgálni, hogy mit művelnek.
    Ad egy alap játékot amit úgy is DLC-ni fognak (mert manapság már mindent DLC vel értékesítenek tovább) Így kölövi a Torrentes verziók mellé töltését. ( Vagy letöltöd kompletten torrentről és 2x telepíted a gépedre a DLC-k miatt vagy hagyod.) Kilövi a Steam és más kiadók esetleges megjelenéseit, (Exclusive megjelenés 1év stb.) mert nem fog passzolni hozzá semmi csak a saját kiadású alap játéka. Így szépen rávezeti a játékosokat, hogy ha pár euró is de fizessenek a késöbbi DLC megjelenésekért.

Persze ebbe benne van az is, hogy a játékipar belekerült egy könyörtelen spirálba (fejlesztés,kreatívok,programozók, kiadó, forgalmazó, határidő stb) ami nem szül jó eredményeket mert mindenkin nyomás van. Főként ha kevés az értékelhető programozó és grafikus.
    lásd. a szakértő beszélget róla:
    ... innen egyenes az út hogy még a többi kiadóval is harcolni kell ... nekünk meg leesik pár "A" kategóriás játék, ingyen. Lehet durcásnak lenni, de ez a fajta verseny valahol nekünk is jó lehet. Talán kiszűri a piacról az szutykokat ... talán.