• M2 #25
    Az ingatlanpiacot mikor érdekelte a CO2 kibocsájtás? Soha.

    Már vannak tervek sok felhasználási lehetőségű önjáró járműre. De flotta szinten is megoldható, hogy a rendelés alapján személyt vagy árut szállító eszköz álljon forgalomba. Kis Pista örül majd, hogy elég a lakása előtt betenni a bicaját, az elmegy "magában" a szervízbe, ahol kiveszik. Kis Pistát meg nem szállítgattuk feleslegesen.

    A pár centi manőverezésről természetesen oldal irányról volt szó, a sávok mérete miatt. Feleslegesen rángattad ide a követési távolságot. De ha már szóba került: az önvezetők össze is kapcsolódhatnak és együtt fékeznek, mint mondjuk a mai metrószerelvények. Nem egy nagy kihívás ez már mai technikával sem.

    A "rengeteg cuccal" rendelkező emberek hogyan kapcsolódnak az önvezetők parkolási metódusához? Sehogy. Nem a parkolóház mélyén kell beszállni, hanem kinek-kinek a saját kapuja előtt, ahova odanavigál.

    A tömegközlekedés a zsákutca. Amint valaki jobban keres, azonnal leszokik róla és soha nem könyörgöd vissza. Zöld dumával pláne nem, mert olyankor tudod mi lesz? Nem az autóját fogja megútálni, hanem a zöldeket dumállókat.

    Nevezhetsz bármit idiótaságnak, ezzel sokat nem hatsz a világra, pláne nem a trendekre és a fejlődésre.