• Szefmester
    #5
    Az, hogy hivatalos W40k játék lett volna nem hallottam, de a perekre emlékszem. Nem is kevés egység maradt a játékban ami csak minimálisan változott meg hogy ne veszítsék el a pert. Mint pl a Marine-ok sisakjai letek szkafanderszerűek. Az elda - protoss, tyranida - zerg, space marine - human vonal egyben bennmaradt.

    De asszem a blizzard a terran (goliath) lépegetővel is beszopta mert az meg a battletech madcatre hasonlított csúnyán.

    Nyugodtan ki lehet jelenteni hogy a bli$$ard a rock and roll racing óta csak az overwatchban alkotott újat. Bár szerintem onnan is találhatunk másolatokat.
    A blackthorne mutatott újat, véres is volt, tökös is volt a karakter. A lost vikings nagyot újított hogy a 3 karakter képessége eltért és így kellett ügyeskedni. A rock and roll racing volt az elso izometrikus autós lövöldözős scifi cucc. A warcraft már sok ötletet szerzett a tolkieni világból, miközben a dune 2 játékmenetetét vitte tovább.. A starcraft az ugye tisztán ripoff, a diablo mintha újított volna (nem rémlik a diablonál korábbi konkurens, bezzeg utána...), mert annyira hekkenszless nem volt egykarakteres és felülnézetes és real time... de a világa elég sablonos volt annak is.