• Tinman #2
    Nekem a Garmin palettájának csúcsa van jelenleg. Fénix 5 Sapphire. Ebben 16GB ram van és teljes értékű GPS navi is, térképekkel, minden földi jóval.

    Okosóra módban rendkívül sokat bír! Simán 2 hetet is, ha nincs bekapcsolva a 0-24-es csuklós pulzusmérés! Ha ez 0-24-ben megy, akkor 8-10 napot!

    Amikor BT-on keresztül zenét hallgatok vele közepes hangerőn (feljebb erősen nem ajánlott, megsüketülsz) 1-1.5 órán át és még megy a GPS is, meg a 0-24-es optikai pulzusmérés, meg kb. az összes szenzor, hiszen edzek, akkor 1 hetet bír ki. Ilyenkor ebben az 1 hétben 3-4 edzéssel lehet számolni. De nekem nem AMOLED kijelző van benne, hanem transzreflektív kijelzőm van. Szerintem ez sokkal jobb egy sportórának, mivel van benne karlendítés érzékelés (Sieg Heil!), így ha sötétben vagy akkor is azonnal látsz minden adatot.

    Az AMOLED helyett inkább esim támogatás kellene bele, hogy a Live Trackinghez ne kelljen telefon... fogalmam sincs miért nem kapcsol még mindig a Garmin, miközben a noname senki gyártók már rég esimben gondolkodnak -.-