• TokraFan
    #44
    Hűha, nem kéne neked kicsit valami lazítógyakorlatokat végezni? Ez a fajta teljesen értelmetlen világnézeti gőg, igen rosszat tud tenni az egészséggel!

    Sajnos az értelmi képességeidet jól mutatja, hogy kizárólag "jobb/baloldal" mentén vagy képes "gondolkodni", láthatóan eleve eldöntötted, hogy engem hova sorolsz anélkül (természetesen), hogy bármi fogalmad lenne a valóságról. Ez a tipikus 1bites vallásos agyműködés (van a menny és a pokol, a fehér és fekete stb.). Bogaram, akkor a valóság: engem teljesen hidegen hagy a jobboldali és a baloldali agybeteg világnézet is, csak hogy legyen min csodálkoznod, hogy ilyen is létezik! Érdekelnek viszont a tények, bármiféle "oldaltól" függetlenül. Tényekkel pedig nem tudtál szolgálni, tehát köszönjük, de sajnos komolyan venni nem lehet a gőgös világnézeti puffogásod alapján megalapozatlanul a világba kiáltott érzelmi kitörésedet! Period.

    "Azt, hogy saját tapasztalat alapján mondom, szépen elngeded a füled mellett... ez is jellemző."

    Olvasni tudsz? Csak mert világosan kifejtettem korábban, miért irreleváns az, hogy Te mit tapasztalsz a kis foteledben otthon, hiszen a cikk szerint is sokmillió videót törölnek, tehát semmit nem jelent -és főleg, semmit nem bizonyít-, ha te valamit tapasztalsz abból az 50-100db-ból amit megnéztél. Tényszerűen fogalmad nincs arról, hogy a 6 millió törölt videónak hány százalékát teszik ki ilyen vagy olyan konkrét tartalmak! Ez a lényeg! Vagyis az, hogy az általad megnézett 50-100db videót jobboldali tartalma miatt törölték, még nem jelenti azt, hogy a maradék 5,999,900db törölt videóban ne lehetett volna bármilyen más (politikai, vallási és még faszomtudja milyen) irányú tartalom is! Érthető végre?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.09.15. 21:15:36