• molnibalage83
    #20
    Ennyi bugyutaságot egy kommentben...

    1. MI gyakorlatilag nincs. Mármint az, ami valódi öntanuló és a világot értő módon dolgozó intelligencia lenne. A botok tanítása is brute force módszerrel megy lényegében.

    2. A holdraszállás 1969-ben volt...

    3. Azért tervezgetik csak, mert az akkori viszonyok között az is belefért, hogy többen belehaltak a programba. Ma nem. Minden agyon van biztosítva.

    4. A James Webb telescope rohadtul nem a '90-es évek a 2000-es évek első évtizedében akarták fellőni. Csak beleesett abba a spriálba, hogy ha már jó drága, akkor még folyamatosan építettek bele dolgokat és egyre drágább és komplexebb lesz. Lehet, hogy 10+ évvel később indul el, de sokkal többet tud majd. Ja, és nem, a Hubble helyett. Eleve más spektrumban dolgozik a két teleszkóp...

    5. Hawkins..? Mármint Stephen Hawking? Mondott ő akkora baromságokat, hogy csoda, hogy plafon nem szakadt rá. Inkább volt ő médiaceleb, mint komolyan vehető személy egy idő után. Lásd Musk..

    Ő meg semmit nem küldött volna sehova, mert mai világban egy személy nem csinál semmi komolyat egyedül. Pénz, tudás és erőforrás híján. Álmodozó volt, túl sokszor hülye álmokkal.

    Az meg külön vicces, hogy írsz a visszafejlődésről nagy arrcal, de egy ember nevének leírása és egy dátum helyes bekommentelése nem ment a Goggle korában.

    LOL