• TokraFan
    #10
    Ez nem így működik. Egy jó OP rendszernek számos dolgot kell tudni. Szaktudás talán van, de pénz az már kevésbé. Nem véletlenül van olyan kevés OS, ma már a nulláról felhozni egy rendszert a nagyok szintjére, irtózatos meló és pénz.

    Aztán ott van az, hogy egy OS-nek -ha a pórnépnek szánják-, felhasználó barátnak kell lennie, amiben az oroszok messze alul maradnak szinte minden területen. Autógyártásban is még mindig le vannak maradva -kivéve azt a néhány kis magán tuning céget-, de szinte minden másban is az van, hogy ha orosz akkor menekülni kell, mert kínszenvedés használni, nem szerethető, nem barátságos egyetlen termékük sem. Fegyvert tudnak gyártani és ennyi. Rombolásban jók.

    Annak idején a 80-as évek végén, amikor egy cégnél szereltünk XT-ket és 286-okat, voltak egyedi tervezésű hardvereink. Néha zötyögött az alkatrészellátás, ilyenkor a kereskedők orosz IC-ket vettek, jó lesz az is címmel. Nos, nem volt jó, ső, k*rva szar volt mindegyik. 10-ből 8 nem működött. Az orosz IC-ket nem mertük forrasztani, kizárólag foglalatba mertük tenni, mert így ha szar volt -és ez volt az általános-, akkor gyorsan lehetett cserélni. de ami működött véletlenül, az is instabil, megbízhatatlan módon. Persze lehet mondani, hogy ennek lassan 40 éve, de a helyzet az, hogy nem sokat fejlődtek. Ennyi erről.