• HUIrnok
    #1
    Nem támogatom a törekvést, mint hobbi fejlesztő és webtechnológia iránt is érdeklődő magánember. Politikailag ez a törekvés csak milliókat hangol a továbbiakban a züllés és társadalmi szétszakadás egészében.

    A digitális adóztatás EU-s szinten egy régi és elmaradottá váló gyakorlat erőltetését szolgálja kizárólagos módon. Ha valóban ez lenne a jövője bármilyen törekvésnek is, hogy kell egy olyan sáp, ami ténylegesen a helyi szegénységi problémák áthidalását szolgálná, akkor kérdés nélkül támogatnám.

    De ezt a megközelítést lekell cserélni, mert hiszen ez Magyarországon is érezteti hatását több tényező mellett is természetesen. Az adózásmentesség tényét kell már minden kormánynak és hatóságnak elfogadnia. Addig a digitális és online jövedelemtípusok tisztaságának törvényi erőre való emelése által a közösségi és korlátozott létszámon alapuló valuták eseténben értelmetlenné tesznek mindenféle adózást, hiszen nem tud elvándorolni a használt fizetőeszköz. Helyette az egyéni felelősség vállalást szükséges hangsúlyozni és bátorítani az újítók munkáját szabad mozgástérrel.

    Minden tekintetben ebben látom a jövőt. Én magam számtalan rendszer és elem megalapozása alapján meghatározottan állítom, hogy a haladásnak gátat szabni teljes mértékben felér egy emberiesség elleni bűncselekménnyel!