GoW5
A Gears of War széria 5. része
  • grebber
    #19
    "A Gears 5 a kritikusok szerint egy igencsak jó játék lett, ez pedig a népszerűségén is meglátszott: a Microsoft hivatalos visszajelzése alapján ez a program vonzotta a legtöbb felhasználót a debütálása utáni héten ebben a generációban Xbox-on, a Gears of War 4 első hetének játékosszámára pedig nagyjából ráduplázott.
    Mindez azonban nem látszik meg az eladásokon, legalábbis ami az Egyesült Királyság fizikai példányait illeti. A legfrissebb adatok szerint a Gears of War 4 4,5-ször, a Gears of War 3 pedig (az Xbox 360 népszerűségének a csúcsán, a digitális eladások betörése előtt) húszszor olyan jól fogyott, mint a Gears 5. Sokan úgy gondolják, hogy a jelenség mögött az Xbox Game Pass áll, hiszen ennek hála egy dollárért bárki kipróbálhatta, sőt, végig is vihette a The Coalition alkotását."

    Azért most sajnálom őket. Pl alapból nem kúrtam volna bele a game pass-ba - de ha 30$-os kezdő áron adom már ezerszer előrébb vannak pénzügyileg. És ha a 30$-os áron kevés fogyna idővel még mindig ott a game pass ,de erre az időre full árasra tettem volna a helyükbe...
    Ez kb az epic store szidroma szórjuk a pénzt nem kell az van bőven belőle...