GoW5
A Gears of War széria 5. része
  • grebber
    #1
    2018 nyarán a Microsoft bejelentette a Gears of War 5-öt, a Gears Tactics névre hallgató körökre osztott taktikai játékot, valamint a Gears Pop! játékot.
    A Gears of War 4-ben megismert Kait, Del és JD ismét visszatérnek. Az előző rész tragédiáját követően az ezúttal főszerepet játszó Kaitnek szembesülnie kell édesanyja nyakláncának titkaival, s azzal, hogy miféle szálak kötik őt a locusthoz.




    A Gears of War franchise-ra mindig egyfajta grafikai mérceként lehetett tekinteni az Xbox-konzolok kapcsán, és ugyan az eddigi részek is viszonylag stabilan futottak, az új rész minden eddigi optimalizációs törekvést felül fog múlni.
    A The Coalition stúdió vezetője, Rod Fergusson a Wirednek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a Gears of War 5...bocsánat, Gears 5 fejlesztése során a konzolok esetében a 60 fps és a 4K lett megcélozva, míg PC-n biztosítani kívánják a játékosoknak, hogy a fix 120 fps se legyen elérhetetlen számukra.
    „A célunk mindig a 60 fps volt, és úgy hisszük – a hátunk mögött mindennel, amit eddig készítettünk, illetve a sok tapasztalattal, amit a Gears 4 és annak optimalizációja kapcsán szereztünk –, pontosan ezt fogjuk nyújtani most is, csak 4K felbontáson. Még meglehetősen korai erről beszélni, de általában 120 fps-t tudunk elérni. Nyilvánvaló, hogy sokat számít az, hogy milyen hardvert használsz, de a játék képes lesz arra, hogy elérje ezt a magasságot, olyan hardverrel, ami képes ezt kipörgetni."
    A korábbi részekhez mérten lényeges előrelépésre számíthatunk optimalizáció tekintetében. „Az, hogy a játékot teljesen az alapoktól kezdve építjük fel PC-re, komoly előnyt jelent, mivel a játékosok képesek lesznek kihasználni a különböző PC-s optimalizálási beállításokat"




    Gears 5 Steam oldala

    Most akciós a game pass így aki most befizet 300ft-ért végigtolhatja (vagy 600ft/2 hónap kinek mit dob fel az ms oldala) ezt a remek játékot

    info: Gamekapocs