• TOR-rent
  #848
  Ezen sokat gondolkodtam én is. Valószínűleg azért nem, mert mindig elhitték azt, ami a könyvekbe le van írva, és nem néztek be kellő mélységig a dolgok mögé. Ezért nem értik most az Univerzumuk -szerintük- 96 (szerintem meg inkább a 100) %-át... Nem egy nehéz dolog az amiről írok. A látszat amint mostmár láthatjuk néha csal. A jelenlegi "fizika" a végére ért ott ahol a maradék 96%-ot is meg kéne magyarázni, ott bizony újra vissza kell menni a legalapokhoz és azokat kell itt-ott nem kicsit a helyére rakni.

  Összegezve 3-4 kritikus ponton tolták el de nem kicsit hanem nagyon az egészet:

  - a pi fogalmának, értékének a megállapítása totálisan helytelen... nem a kör kerülete és átmérője közt lévő hányadost jelenti, hanem az alterek összegét ahonnan van szerencséd egyáltalán körnek látni azt amit mérni próbálsz. Az értéke pedig nem 3.14'" hanem pontosan 2 és pontosan 4 között gyakorlatilag bármi lehet, (és ez a valódi oka bizonyos ún. kvantum-jelenségeknek) és ha pontosan 3 egész térről és 0.14'" időről figyeled a kört, akkor érdekes módon 3.14'" körüli lesz az értéke is.

  - a Végtelen fogalmának és az Univerzum végtelenségének a felNEMismerése, valamint az hogy végtelekEKről beszélni egyáltalán eleve "logikai" öngól...

  - a dimenzió alaptípusainak a felNEMismerése az idő fogalmának a végletekig túlbonyolított, "definíciója" , illetve leginkább annak hiánya eleve nem vezethet semmiféle tudományhoz, ami most van az a tökéletes áltudomány,

  - különböző szimmetriák és geometrizációk külön kezelése, holott egyetlen egy autogeometrizáció létezik egyetlen egy darab abszolút dimenzióval, ehelyett a végletekig túlbonyolított káosz képletek és egyenletek bevezetése és az abban való válasz keresése, holott a fentiek nélkül egy értelmes, kompetens kérdést sem lehet feltenni az Univerzum valódi működésével kapcsolatban.

  Szóval így tömören ennyi volna. És még ha nem is az a végső válasz amiket sejtéseimben írtam, az altérrács-topológiával, de valami ahhoz nagyon közeli megoldás fog választ adni többek közt ezekre a Setét dolgokra (is).
  Utoljára szerkesztette: TOR-rent, 2019.09.15. 18:29:45