• TOR-rent
    #72
    Könyörgöm mikot fogjátok már fel végre hogy ezek a gyermeteg "szak"szavak és gyermeteg elképzelések olyanok mint a harmatos lepkefing.

    A topik eleje óta és dipól helyett kvadrapól koordinátarendszerről beszélek a sorok közt, de most már látom nektek a szájatokba kell rágni mindent, , ahol a -∞ , a ∞ , a 0 és a -0 egyetlen pontban helyezkednek el.

    Az ún. dimenzió"k" ról nem is lehet beszélni , egy darab van abszolút módon és ezen egy darab saját találkozásai hozzák létre a több dimenzió látszatát .. amikor 1-szer találkozik önmagával létrehozza a 2 dimenzió látszatát
    a jól ismert ∞ jellel lehet ábrázolni.

    EZEN KÍVÜL SEMMI MÁS NEM LÉTEZIK AZ UNIVERUM"BAN" , SŐT EZ HOZZA LÉTRE (TÖBBEK KÖZÖTT) A MI (ÖNMAGÁBAN IS VÉGTELEN) UNIVERZUMUNKAT. főleg nem kvarkok meg bummok, meg ilyen idióta gyermeteg elképzelések NEM léteznek, amikről itt hadováltok.




    Amikor 2szer találkozik önmagával létrehoz 3 pszeudo és amikor n-szer találkozik magával létrehoz n-1 pszeudo dimenziót.

    Nos ez volna az amit anno egy Euklidész nevű görög megfigyelt.

    Ezekből a pszeudo dimenziókból a maximum a 4 azon egyszerű oknál fogva hogy a 4 dimenziós térben a legtöbb a platóni testek darabszáma. ENNYI.

    E 4 darab dimenzió közé ékelt pontokkal fejezed ki a manifold dimenziót és ez hoz létre egy autogeometrizációt.

    ENNYI lett volna tömören amiről ti itt okoskodtok a tudás alapjai nélkül több ezer éve.

    Utoljára szerkesztette: TOR-rent, 2019.08.20. 13:09:17