• TOR-rent
    #55
    Szó sincs róla én annnyit mondtam hogy ez itt egy fal , itt a bűvös határvonal és itt a vége (fuss el véle) annak a fajta "tudomány"nak , amely teljesen ILlogikus alapokon nyugszik. És ha valóban meg szeretnél érteni bizonyos dolgokat, mint pl. az Univerzum 96%-át kitevő Sötét Anyag és Sötét Energia , akkor jóval visszább kell menned gondolatban néhány ezer évet és az ott -alaposan- félrement logikát, - alaposan- helyre kell raknod, és eleve végtelenben kell hogy gondolkozz , egy erőszakkal , nullponttal végesített fizika és a részecskék alapjaitól helytelen elgondolása helyett, dinamikus differenciáltopológiában gondolkodni, ahol egyetlen Maximum így juthatsz ennél tovább. Másképp sehogy.

    Elő kéne venni Sir Wiliam Ockham logikai borotváját és ilyen szörnyen nagy baromságok helyett, mint a kvarkok, amiről itt a "tudósok" kvarkognak meg "erők" , egyetlen darab dimenzió megfelelő értelmezésével és használatával értelmezhetővé válnak a dolgok.

    Sajnos még ennek az utóbbi "tudománynak" is szüksége volt néhány ezer évre és néhány száz tudósra... ezzel a másik fajta tudománnyal se lesz másképp, hogy majd csettintésre megértesz vele mindent egyből.. ez csupán a kezdet kezdete, a helyes irányvonal és a logikus gondolkodás megadása.

    Építés helyett először is le kell rombolnod az előtted tornyosuló burtális nagy "logikai" kártyavárat még mielőtt nekiállnál nagyba megérteni az Univerzum valódi működését. Erre találsz 100% CÁFOLÁSOKAT és ELLENbizonyításokat az alábbi linken.
    Utoljára szerkesztette: TOR-rent, 2019.08.19. 21:28:18