• TOR-rent
    #41
    Alapvető hiba az egész "tudomány"történet legelső mozzanata , a "részecskék" fogalmának a bevezetésével kezdődött anno, úgy 2200 évvel ezelőtt Arisztotelész axiómáival (PROTONOSZ) és tart mind a mai napig "tudomány" illetve "fizika" címszó alatt.. az alapvető hiba itt egy nagyon alapvető logikai dolog megNEMértése: nevezetesen: végességről ugyanis csak a vég megmutatása UTÁN lehet(NE) beszélni. Nevezetesen pl. egy 4 dimenziós téridőben, 8 vég megmutatásával.

    Ebből egy "Nagy" "Bumm" nevű fogalom elvileg meg tud mutatni 7-et, ami még mindig olyan kevés, mint kempingsajtban a sátorvas. A végesség fogalmához mind a 8-at meg kéne mutatni, addig ugyanis és pontosan addig, amíg valaki, vagy bárki nem tudja megmutatni mind a 8 végét ezen téridőnek addig az Univerzum végTELEN.

    Csak és kizárólag ezen gondolatmenet mentén lehet egyáltalán tudományról beszélni , ami ma folyik az a tökéletes ILlogika és ÁLtudomány.
    Én nem azon csodálkozom hogy NEM értik meg a saját Univerzumuk 96%-át (72% Sötét Enerigia és 24% Sötés Anyag néven emlegetett fogalmakkal tökéletes rejtélyként élik meg a saját Univerzumuk működését) , hanem azon csodálkozom , hogy egyáltalán bármire is rájöttek ezzel a tökélesen ILlogikus agymenéssel, amit ma "tudomány"nak neveznek.

    A tudományak bizonyítékokra KÉNE épülnie , ehelyett egy tökéletes ellenbizonyításra épül. Olyan alapvető fogalmak definíciója NÉLKÜL mint pl. az "idő" és a "gravitáció"

    nincs olyan képlet hogy G = x/y vagy G = x*y
    Tündérmesék vannak . Definíció pedig nincs. Miközben egy egész , állítólag "tudomány" épült rá.. az utóbbi száz , és ezer években.


    Utoljára szerkesztette: TOR-rent, 2019.08.19. 18:16:03