• repvez
    #8
    úgy látom, hogy érzékeny pontot éritettem nálad?
    Valóban nem néztem sok magyar filmet mostanában ,de ez annak tudható be, hogy elment a kedven pont attól amit leirtam az első posztomban, hogy mindenhol politikai vonal , elvtársozás, megy és a szinészi vonal csak egy fajta karaktert tud hozni.Ami nem pénz kérdés.
    De mutass olyan filmeket ahol a Reviczky nem ugyan azt a karaktert hozza, egy Szabó Győző nem ugyan azt a karaktert hozza?

    A külföldi szinészek olyat tudnak alakitani a filmben, hogy elhiszed róla, hogy olyan a stilusa, ha ugyvég akkor az, ha betörö akkor az, ha bérgyilkos akkor az.
    A magyar filmekben a szinpadias 2 max 3 szereplő párbeszéd van a jelenetben , azok is statikusan felmondva.

    A legutolsó aminek esélyt adtam, az a Lajkó volt, de az anynira kiverte a biztosítékot nálam, hogy többet se nézek magyar filmet, amig nem jön valami új korosztály .

    ÉS az első irásomban ott vanank a filmek , de mondhatnám a miniszter félrelép, zimmer feri, csinibaba.
    Vagy az egy kaptafára épúlő csajozós bulizós, valami amerika ugyan az mindegyik rész, csak sex és más semmi, pappa pia.

    Az oscar, meg se magyar se külföldi filmekben nem érdekel , hogy ki kap rá jelölést, mert nem az határozza meg a film jóságát, főleg mostanába az is attől függ menynire polcorrect a szereposztás.
    A magyar oszcar jelőlt filmek, meg egyik sem a nagyközönségnek készült moziban nézős alkotások, inkább ilyen müvészfilmek vagy elvont réteg filmek.

    ÉS a legtöbb filmen nem látszik egyáltalán a belefektetett pénz, mert olyan mintha egy sima kézi kamerával vennék fel mindenféle effektek és utómunka nélkül.

    DE ha meg tudsz cáfolni és tudsz ajánlani olyan magyar filmeket ami egy kicsit is eltér az eddig felsoroltaktól és minőségben legalább megközeliiti egy külföldi alkotást akkor szivesen várom.