Fbn Lx#9
fuh, akkor 90-esként még pont fiatal vagyok!
sok 20 és 40 közöttivel dolgoztam már együtt, és inkább azt látom, hogy a nagyrészük azért képességéhez mérten belead mindent, sőt, rengetegen járatják 110%-on ebben a korban, hogy aztán legyen belőlük valaki. Főleg 30 fölött, amikor már gyerekeket is kell eltartani. Olyan helyen láttam eddig sok lusta huszonévest, ahol szar és monoton volt a meló. Mert az viszont igaz, hogy az idősebb generáció a monoton melót jobban tűri, nekik jobban megy ez az "ez van ezt kell csinálni" mentalitás. Az én korosztályomra az jellemző, hogy valami különlegesen és izgalmas dolgon szeretne mindenki dolgozni, ahol igazán megmutatkozhatnak az erősségei. Ez talán azért, mert minket nem úgy neveltek, hogy fogaskerekei vagyunk a rendszernek, hanem úgy, hogy a közepe, és hogy belőlünk bárki lehet, ha nagyon akarjuk.
De amit mondasz, az inkább a nyugatra igaz, ahol már magasan szárnyal a safe space, és egyre jellemzőbb a fiatalra, hogy több az elvárása a társadalom felé, mint amit nyújtani tud, hiszen ő különösen értékes individuumként megérdemli.