• defiant9
    #24
    "Élni jobb egy széttagoltabb rendszerben"
    Téves. Egy falu soha nem lesz képes kórházat vagy olyan kutatóhálózatot létrehozni ami betegségekre adott gyógymódot. Tehát ebben a széttagolt rendszerben lehet hogy meghalsz 40 évesen. Jobb élet ez?

    "Ami az EU-s lobbit illeti, halvány fingod nincs arról, milyen keményen nyomják a tagállamok a saját cégeik érdekeit a bizottságban."
    Eddig ezt mondtad:
    "Más szóval az EU-ban a multik lobbiznak és korrumpálnak."
    "az EU mögött álló multik érdekei "

    Most akkor köpönyeget fordítasz és a lobbisták hirtelen bekerültek a tagállamok háta mögé? Hogy is van ez, a multik akkor nem lobbiznak?
    Tipikus rövidlátó ostoros vitastílus-t látunk ismét. Éppen te vagy aki láthatóan most jött rá(miután az álláspontja összeomlott) hogy egy hülye elképzelése volt az EU-ban működő multikról, én pontosan tudom hogy a Deutsche Telekom vagy a német autógyárak Angele Merkel-en keresztül hatnak az európai szabályozásra, ez egyébként egy objektívan szemlélődő ember számára trivialitás, mivel téged elvakít a nacionalizmus(EU szkepticizmus) és mindent ehhez próbálsz igazítani, ezért lősz folyamatosan mellé, amiket persze nem ismersz be, hanem próbálsz kihátrálni ahogy most is.