• defiant9
    #48
    "Ez a Waymo egy kamu. Nehogy már elhidd, hogy normál körülmények között tud magától menni."
    Mutasd a bizonyítékot. Én azt látom a videókból hogy még a papíron fejetlenebb Tesla is elég jól elboldogul.

    "lefagyna az egész."
    LoL. Mintha ismernéd a forráskódot és a benne lévő hibákat. Nevetséges állítás. Az persze elég valószínű hogy nincs a magyar KRESZ-re felkészítve a rendszer, jelen fázisban nem is célja a fejlesztőnek.

    "többségnek ez nem önvezetés"
    Hiába próbálsz meg elterelődni. Az állításod arról szólt hogy sofőr nélküli példány. Van ilyen vagy nincs? Azt hitted buta módon hogy a safety driver szükségszerű kellék, és az is lesz még 20 évig, de láthatóan már ma sem az. Az állításod így megdőlt. Ahogy haladnak a fejlesztéssel úgy fog egyre nagyobb területen egyre több önvezető lenni. Azt senki nem ígérte hogy Ukrajnában is lesz 2020-ban önvezetés. Most az látszik hogy a Waymo mellett talán a Tesla is tudja tartani a dátumot, a GM 2021-et mond. Tetsuo meg +20 évet. Megalapozatlan, hasraütés szám. ami max. a vágyaidat tükrözi. Mintha akkora tapasztalatod lenne az önvezető szoftver/architektúra fejlesztésében. Mégis mire alapoztad ezt a 20 évet?

    "mert a szemtelen soha nem jelentett hazugot."
    Érvelési hiba. Soha nem mondtam hogy ugyanazt jelenti.

    "Normális emberek ezt értik szemtelenségen"
    Csak a magad fajta buta emberek gondolják hogy egy szó mindig ugyanazt az egyetlen jelentést hordozza. (zárójelben az egész offtopic nyelvészkedés szálat is te nyitottad, valós érvek helyett erre futotta)

    "úgy kötekedsz, hogy valamit kiragadsz az áldozat hozzászólásából,"
    A hibás részre reflektálok.

    "hiszen kontextusokat eleve szeretsz felcserélni. "
    Megalapozatlan állítás, üres vádaskodás. Mutass egy olyan esetet is ahol más kontextusba helyeztem egy kijelentést csak hogy valótlan legyen. Objektív vita elöli menekülésedben jutottunk oda hogy gyak. személyeskedő minősítgetés a hozzászólásod. Amit most csinálsz az by definition trollkodás.