• Tetsuo
    #46
    Ez a Waymo egy kamu. Nehogy már elhidd, hogy normál körülmények között tud magától menni. Pöpecül felfestett, előre elpróbált utakon... ha meg elhoznánk mondjuk Győrbe, lefagyna az egész.
    Természetesen nincs önvezető autó (L5) és jó darabig nem is lesz. Laboratóriumi körülmények között, durván korlátozott területeken vannak példányok, amikkel kísérleteznek, de azt nem hívhatjuk így, legalábbis a többségnek ez nem önvezetés, te hívhatod annak.
    Tudjuk, a te értelmezésed szerint ez is önvezető: link.
    Amúgy rossz szótárt használsz, mert a szemtelen soha nem jelentett hazugot. Normális emberek ezt értik szemtelenségen, de mindegy is. Itt te voltál, aki félrebeszélt és "sunnyogott" megint csak. Nincs olyan hozzászólásod, ahol egyenesen beszélsz.
    Pl. úgy kötekedsz, hogy valamit kiragadsz az áldozat hozzászólásából, a többi részt meg egyéb hozzászólásokat pedig ignorálod. Az téged nem zavar, hogy így más értelme lesz az adott szövegnek, hiszen kontextusokat eleve szeretsz felcserélni. Majd azon rugózol és örülsz, ha magadrahagynak, mert így neked lesz "igazad". LoL