• ColemanV
    #5
    Javítom a cikk címét:
    "Béna un. cikkíró nem tudott már mit kitalálni clickbait címnek. Sokk, HORROR!"

    Tessék, és most akármit írnék a cím után még mindig több tartalommal bírna mint az un. cikk. Csak a comicon videót és a teasert megnézve többet tudna az ember írni erről, már feltéve, hogy nem az abszolút minimum energiát kívánja bele fektetni a cikkbe.

    Azt hogy az illető szerint mitől "béna" az előzetes persze nem sikerült leírni, de azért sikerült a közönséget le-kockázni mert kedves cikkíró kicsit-nagyon fenn hordja az orrát és büdös neki a téma amiről írnia kell.

    Ha ennyire nem tetszik a dolog akkor csak maradjon az ürge tárgyilagos, nem kötelező a saját kis véleményét a címbe írni.

    Lehetett volna a cím "Jól fogadta a comincon közönsége a Top Gun 2 előzetesét" mert azóta is ömlenek a trailer reaction videók youtube körökben és a reagálók döntő többségben örülnek neki, még azok is akik nem is éltek amikor az első rész megjelent, és/vagy nemrég tekintették meg a filmet első alkalommal.

    Aztán a kedves cikkíró belemehetett volna az előzetes jelen kulturális jelentőségébe, hogy miért lehet az hogy a 30+ korosztály jelentős része erősen pozitívan reagált rá, vagy hogy milyen üdítően hat az "egyszerű" vadászpilóta történet a sok szuperhősös történet után. (nincs bajom a szuperhősös történetekkel, csak tény hogy sokan vannak)

    Nnna, sebaj, szokásos SG.hu színvonal, nem is tudom miért számítottam másra.