A visszaküldött termékeknél egy olyan gyakorlat is van egyébként, hogy válogatás nélkül bedobozolják, és az értéke törekéért aukción elpasszolják bárkinek
Most hogy ezeket gugliztam inkabb ez utobbit latom jellemzonek, szoval ez a kidobott TV inkabb a kivetel lehet, mint a szabaly.
Viszont, ha más tulajdonát semmisítenék meg, akkor nem az Amazont macerálnák vele.
A cikk alapjan nem tudjak, es nem is erdekelte hogy kinek a tulajdona. Csak azt latjak hogy az Amazonos raktarakban tortenik amazonos dolgozok altal.
Ha jol ertem akkor eladokent jo elore megjelolheted hogy mi legyen az el nem adott / visszakuldott termekek sorsa. Talaltam olyan cikket ahol valaki arra panaszkodott hogy kidobasra jelolte be, legalabbis o ugy hitte hogy az kidobast jelent, ehelyett az Amazon elpasszolta ami nagyon nem tetszett neki...
Magára a forrásra gondoltam, hogy ezek az oldalak nem Józsika blogja szinten vannak, nem full konteó, van valóságalapja, amire lehet építeni.
Persze nem is hazugsagrol van szo, csak messze nem a teljes igazsagrol. Egyetlen raktar kvazi egyetlen estejerol van szo, ami finoman szolva sem reprezentetiv felmeres. Es meg nevesebb oldalak is "kikerekitik" az igazsagot hogy jobban nezzen ki a cikk:D
Ugy altalaban gyanus hogy ha egy nem "breaking news", vagyis napi tortenesrol hirtelen egyszerre cikkez mindenki. Az Amazon mar igy mukodik evek oda, semmi ujdonsag nincs ebben, megis majus 13-an cikkezik rola mindenki:D Gyanus hogy nem az osszes ujsag egymastol fuggetlen oknyomozo riportja keszult el pont egyszerre...