TokraFan#25
Hazugsággal vádolsz látatlanban, tehát tipikus hívő vagy. Nem a tények érdekelnek, hanem elképzelsz valamit amiről te egyszemélyben azt gondolod, hogy igaz, és utána ebből indulsz ki, függetlenül a valóságtól! Ez mondjuk engem egyáltalán nem érdekel, de számodra rengeteg problémát fog okozni még az életben. Igazság csak egy van.
Igen, beleláttam a család életébe, legalább is, ebbe a szegmensébe, mert a srác a fiam barátja volt. Pontosan tudom, hogy amikor már mindegyik fosbúkozott -igen, az iskola is és az osztályfőnök is ott értesítette mindenről a szülőket-, amikor a többi srác már kívülről fújta mi az a processzor, mi az a VGA kártya, mikor már folyamatosan neteztek és értesültek olyan hírekről, melyek a TV-ből soha nem jutottak volna el az emberekhez, amikor a többi már tudta mi az a mém, mit jelent a netes "szakzsargon", akkor ennek a szerencsétlennek még a Pál utcai hülyéket és egyéb szittya baromságokat kellett olvasnia.
Egy olyan gyerek, aki képtelen haladni a többivel, kiszorul, lemarad, kiközösítik. Ez akkor is így van, ha te nem hiszed el. És persze ott van a gyerek szempontjából a lényeg, a játékok. A többi már nagyban játszott mindenféle címmel, ez a nyomorult srác meg csak vágyakozva nézhette, mert nem volt semmilyen eszköze, amivel ő is játszhatott volna. Ebből az lett, hogy suli után azt hazudta otthon, hogy különórára megy, vagy azt, hogy a barátjával mennek kicsit sétálni, közben meg a jó kis eldugott helyükön tolták a játékokat. Később kamaszkorban a gyerek annyira bekattant,hogy a szülei ellen fordult és egyre kevesebbet járt már haza. Ennyi. Nem érdekel, hogy elhiszed vagy sem, mert ez az igazság akkor is, ha a fejed tetejére állsz és behaluzol magadnak egy alternatív valóságot (mint a csernobili komcsik, akik napokig hitegették magukat azzal, hogy semmi vészes nem történt)! Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.07.20. 18:01:36