• defiant9
    #8
    "A fogyasztónak esélye sincs, hogy kártalanítsák"
    Egyrészt van, csak egyénileg nem életszerű ennyi pert indítani, de a csoportos igényérvényesítésre van mód a jogban, és példák is vannak rá. Teljesen felesleges volt a hangulatkeltő kérdésfeltevés. Ha tényt akartál volna közölni akkor ki is jelenthetted volna, csak úgy nem lett volna olyan hatásos a zsidózás mert nincs ellenpontként ott a szegény kisember. Egyébként mindenki kicsit 'visszakap' azáltal hogy ez költségvetési bevétel.

    "A kártalanítási eljárások valójában nem kártalanítások"
    Ki beszél itt kártalanítási eljárásról? Gazdasági bűncselekményt követett el, ezért büntetést kapott. Polgári úton mindenki perelhet, ha elég megalapozott akkor a cég fizetni is fog, valszeg peren kívül. Az jogászok akik mindenképp jól járnak, ők ebből élnek.

    "Az igazságosságtól ez olyan messze van"
    Az mennyire lenne igazságos hogy akinek megvan a számlája x év távlatából az visszakap pár eurót akinek meg nincs az nem?

    "Ebben az esetben a zs. pedig nem feltétlenül a származásra"
    Akkor nem kellett volna ezt a szót használnod, hanem mondjuk multinacionális nagyvállalatot vagy annak részvényeseit. Csak ugye megint ott tartunk hogy te az antiszemitizmusod kiéléséhez kerestél tárgyat, az nem számít ha az ázsiai cégek nem igazán zsidók.