• NEXUS6
    #14
    Azért az érdekes, hogy a felhasználók fele évente lecseréli a telóját! Hú, szerintem a télikabátot tovább hordják az emberek. Ráadásuk a fele egyharmada, szal kb 15% azért mert meghibásodott az előző. Kúl statisztikák a gyártóknak, vagy is a technika átlagminősége elég csapnivaló, az emberek meg lexarják.

    Amúgy mi az, hogy ismeri valaki a készülékét? Ismeri a típusát, ismeri az összes gyári előretelepített bloatwaret, fícsört? Ezeket leírtja és újakat, jobbakt rak rá? Vagy még főzött romot is használ? Saját maga állítja össze a romot?
    Gyak az utolsó kategória ismeri igazán a telóját, a többi csak kóstolgatja.

    Nem az a gond, hogy az emberek nem ismerik, hanem hogy a gyártók rendszeresen átverik őket. Vagy xarab a hw-mint a júzer gondol róla, sérülékeny, lassú, kicsi az üzemideje. Vagy a szoftver nem is használja ki a telót, gyak kiszórja a júzer a pénzért egy ferrárira, amit csak max 2-esben használhat. És vagy még le is nyúlják a júzer adatait.
    És igen, most pedig csináljunk egy felmérést, hogy a júzer hülye!
    Az a gáz, hogy nincs is igazán bizalmi viszony a gyártó és a júzer között általában.
    Momentán az Applenál lehet hogy van, de azt kell mondanom, hogy igaz hogy drágák, meg cseleznek ők is, de lehet hogy ők élnek ezzel a bizalommal a legkevésbé vissza?
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.07.09. 17:39:04