• Bruce_Willis
    Nagyon mellélőttél ismételten!
    Az első az volt hogy nobrand tokkal láttam el a telefonom. Pont leszarom a villogást, ezt már többször leírtam, nekem az apple hozzáállása fontos a dolgokhoz, és maga a rendszer. De ismétlem, ha lenne még winmobil akkor valószínű azt választanám.
    Azoknak számít a villogás akik idefröcsögik állandóan a "rohadt alma" és a "túlárazott szar" szavakat. Ők valahogy kevésnek érzik önmagukat ahhoz hogy megvásároljanak egy prémium terméket.
    Itt nálunk azt hiszik milyen menő egy ájfon, pedig szerintem nem az, csak nincs más alternatíva.
    Hogy miért zavar a fröcsögésetek? Zavarni nem zavar, csak nem tudok elmenni a sok sületlenség mellett. Dolgozok rajta nyugi.
    Te is olyan tulajdonságokat aggatsz rám, ami nem igaz. Hogy én mások véleményére hagyatkozom... :D Jó vicc...
    Ezért kellene már abbahagynom a fórumozást, mert kurvára nem tudja az ember hogy kivel áll szóba. Mondjuk a "báncsák" megfogalmazás és a végig nagybetűs írás nagyon sokatmondó, de főként az hogy a szövegértéssel is bajotok van. Tök mindegy mit írok, ti csak szemellenzővel láttok.
    Mintha egy krumplival társalognék...