• Macropus Rufus
    #18
    elnézést, hogy belekoty. De sztem most te toltad picit túl a dolgot. Goblint csak leírta a véleményét. Amit lehet elfogadni meg nem. De neked az első neki intézett válaszod végén ez szerepel:
    " Ennek az ismeretnek a hiányában építesz egy igen gyerekes összeesküvés elmélet, mert se a gazdasághoz, se a döntéshozatali mechanizmushoz nem értesz, és fingod sincs milyen szondák és kutatások épülnek éppen!"
    hozzád nem szólt, de te egyből betámadod. Néha úgy veszem észre, hogy nem megy át neked, hogy ez nem egy tudományos fórum. Itt sok esetben hozzá nem értő emberek írogatnak. Te értesz a csillagászathoz, ami tök jó. De éppen ezért nem kellene ilyen stílusban kioktatni valakit. Neki ez a véleménye és neked nincs jogod ilyen mértékben lehúzni valakit csak azért mert a ő véleménye teljesen eltér a tiédtől, akkor sem ha meglátásod szerint konteo kategóriába esik, mint említettem ez nem tudományos oldal.
    Sequoyah és gaszton421 leírta a lényeget. Nem sértőn. Nekik ment, te meg elvileg egy okos csillagász vagy és neked nem megy?