• repvez
    #4
    Pont ezért tart it minden, mert a fehéreket azért elitélik ,ha rosszat mer szólni , mig a másik oldalról akkor is megvédik, ha épp tetlegesen bűncselekményt követnek el.
    És ez felbátoritja öket, hogy bármit csinálhatnak ,mert ugy is megvédi öket a hatalom, mert most ez a trend.

    Ahelyett, hogy azt mondanák, hogy ha ide akarsz jönni akkor mindent ugyan ugy kell csinálnod ahogy eddig az itteniek nincs kivételezés, különben mehetsz vissza ahonnan jöttél.
    Elszomorító és felháborító, hogy külföldön a mozikban és a reklámokban is azt nyomatják, hogy hogyan pátyolgassuk öket, de egy olyan renklám sincs ahol az ellenkezője lenne, hogy ök ajánlanák fel ugyan ezt , vagy azt mutatnák, hogy önekik miket kell elfogadni ha itt akarnak élni.
    Forditva ülnek a lovon .

    És a legnagyobb baj, hogy ezekkel a szankciókkal amit a FB és egyéb oldal akar, megint csak a fehéreket súlytja, mert ök inkább nem mondják ki amait akarnak vagy nem teszik azt,mert félnek a büntetéstől és ,hogy elvesztik mindazt amit eddig , de egy jöttmentet ilyennel nem tudnak megfélemliteni, neki az is ezerszer jobb körülmény ha börtönbe csukják, mint ahonan jött. önként és dalolva is bemegy akár.