• mrzed001
  #33
  "Ennyire azért nem dramatikus a helyzet, a lényeg az hogy a kormányok kerülni akarják a népszerűtlen témákat, ez független magától a témától,"
  Valójában ez elég régi hír: https://www.portfolio.hu/gazdasag/rovidesen-tavozik-merkel.322503.html

  "A CDU Hessenben ugyan az első helyen végzett és megőrizte kormányzati pozícióját, de jelentősen gyengült, és Angela Merkel, a CDU akkori elnöke a választás másnapján bejelentette, hogy nem pályázik többé a tisztségre."

  Szóval de. Most próbálják menteni ami menthető.
  És itt jön az érdekesség:
  A nagyvezérünk a V4-ek élén "valamiért" ugyebár pont most kezdte el Merkel 1. számú segédjét és hadügyminiszterét Ursula von der Leyen-t nyomni az Európai Bizottság élére.
  Nem tudhatjuk, hogy milyen háttéralku áll mögötte (mert liberálisabb és migránsbarátabb, mint a korábbi jelölt Timmermans, tehát éppen hogy ellensége kellene legyen a nagyvezérnek)


  "Speciel a kereszténységben érték a bevándorlók mosdatása"
  Lehet, hogy más keresztény tanokat ismerünk, de tudtommal a bűnbocsánathoz vezető út a bűn beismerésével és bűnbánattal kezdődik.


  Bocs, most nincs nálam excel, azt nem tudom megnézni. Majd talán holnap.


  "alszeg előbb engednék futni egy az ismerettségeit lobogtató NER sleppet mint egy roma tolvajt"
  Valójában mindkettőt. Több példát is fogsz találni amikor kisebbségi tolvaj földhöz verte magát, majd 3 tanú (közelbe se volt) társaságában feljelentette rendőrt, hogy megverte. A rendőrt ilyenkor fegyelmivel elbocsájtják (és ugrott a korkedvezményes nyugdíj).


  "amiben biztos sok igazságot és szomorú esetet tudsz mondani közben burkolva/burkolatlanul cigányozhatsz(amit nyilván kedvenc téma)"
  Legkevésbé sem kedvenc. Piszkosul nagyon örülnék ha semennyire se kellene foglalkozni vele.

  Sőt, ha megengeded akkor a nagy szabadságjogi aktivista szavait egy kissé aktualizálva körülbelül ezt tudnám mondani :

  I Have a Dream - Van egy álmom (Martin Luther King után), hogy egy nap szabadon, félelem nélkül élhetünk, sétálhatunk utcáinkon, utazhatunk tömegközlekedési eszközeinken.
  Ama félelem nélkül, hogy kisebbségiek, huligánok, muszlimok, vagy bármely rosszakaratú embercsoport támadásának és inzultusának lennénk kitéve, csupán azért mert fehérek vagyunk, keresztények, gyengébbek vagy éppen csak egyedül.
  Van egy álmom ma ...