• defiant9
  #27
  "Azaz a liberális véleményterror miatt ha egy tényállás gyűlöletet kelthet .... akkor el KELL hallgatni."
  Két dolgot kell megvizsgálni, mi a célja a tény közlésének és milyen formában történt meg. Konkrét eset nélkül általánosságban ez nem megítélhető. Az egy létező emberi attitűd hogy a megbékélés/kooperáció reményében nem gyűlölködünk a másokra(akkor sem ha van a tarsolyunkban olyan amit a fejéhez vághatnánk), nem konfrontáljuk a vélt/valós sérelmeinkkel. A szélsőjobb nyilván nem osztja ezt az elvet ha egy másik népcsoportról van szó, a liberálisok közt pedig elterjedtebb.

  "És tucatjával tudnám sorolni a példákat a közeli németből ahol a migránsok bűntetteit állami szinten sunyizzák el, teljes médiacsenddel."
  Ha liberális standardról beszélünk akkor az amerikai sajtó ami relevánsabb. Ami te látsz németben az leginkább az hogy egy párt úgy védi a seggét(népszerűségét) hogy a hozzá köthető döntés(CDU/Merkel) kapcsán felmerülő negatív cselekményt próbál marginalizálni az általa kontrollált állami médiában. Itt két dolgot is leszögezhetnünk, a CDU(Kereszténydemokrata Unió) eleve nem liberális párt, az állami média pedig nem tud kellően független/objektív lenni, hajalmos szolgálni a regnáló hatalmat (ugyanezt látjuk nálunk is).

  "A halállal fenyegető rokonok témakörében javaslom a labancok ellen fellépő magyarok hírportáljának olvasgatását"
  Ameddig nem lépnek át egy határt és csak a szájuk jár addig a joggyakorlat alapján nem büntetik. A valós esetek alacsony száma azt mutatja hogy ez egy ritka bűncselekmény típus. Ha a társadalomra valós veszélyt jelentenének ezen cselekmények akkor vélhetően/reméhetőleg a bűnüldöző szerveknél is nagyobb fókuszt kapna.