• Fefy
    #3
    "Szeptember 19-én kerül bemutatásra a magyar mozikban az ötödik Rambo-epizód, a Rambo V - Utolsó vér, melynek főszereplője a Szupercella egyik sztárja, Sylvester Stallone lesz."

    Tudom, hogy sok fogalmatlan írhat sg-n cikket, de ez azért kicsapta a biztosítékot. Mégis az eddigi Rambo filmeknek ki volt a főszereplője?

    Az pedig megint csak miért érdekesség, hogy a forgatókönyv írásában is részt vett? Az eddigi Rambo filmek forgatókönyvét is részben/teljesen Stallone írta. Ahogyan a feláldozhatók forgatókönyvét, a rocky forgatókönyvét is és úgy általában az összes film forgatókönyvének írásában részt vesz (A pusztító, A specialista, Creed, Rocky, stb), amiben szerepel (igazából nem is tudok olyan filmjét fejből, aminek a forgatókönyvéhez ne lenne köze).

    Az viszont fontos infó lehet, hogy a cím arra utalhat, hogy ezzel a Rambo filmek le is lesznek zárva, mivel az első rész címe az volt, hogy Rambo - First Blood, ezzel szemben ennek pedig az lesz a címe, hogy Rambo V - Last Blood, ami így tökéletes végleges zárása lenne a Rambo filmeknek.

    De semmi baj... Ettől gagyibb hírt már nem lehet írni, szóval innentől már csak jobb lehet a szerző :D