• TokraFan
    #20
    "Így utólag kizártnak tartom hogy ez igaz lenne. Nem volt köztük egy normális ember aki azt mondta hagyjuk a pics*ba ezt a felületet mert beteg?"

    Pedig igaz lehetett. Az ilyen túlkomplikált, túltolt f*szságok vezetnek általában bukáshoz.

    Az egységes UI-t meg azért erőltették, mert akkor még tartott a tablet hype és nem lehetett tudni, mi lesz a vége, nem fogja-e jelentős mértékben leváltani a PC-t (beleértve a notebook szegmensét is). Márpedig ha ez bekövetkezett volna, akkor jogos volt a következtetés, hogy az alapvetően mobilon létező emberek millióinak az a rendszer lesz a nyerő, amit azonos módon kell használni minden eszközön. A mobil piac éppen szívta be a felhasználók tömegeit, a desktop eladások pedig évről-évre csökkentek, vagyis felmerülhetett náluk, hogy szép lassan desktop szinten is le fognak maradni, ha netán a tablet jelentős mértékben leváltja a PC-t. A windows desktop verziója viszont nem volt akalmas arra, hogy mobil OS-t faragjanak belőle, vagyis csak a fordítottja maradt lehetőségként. Megpróbáltak egy faék egyszerű rendszert összerakni, amit majd megszeretnek az emberek és ha netán notebook vagy PC elé ülnek, akkor is kb. hasonló felületet kapnak.

    Egy rohadt nagy kapkodás volt az egész, nem lehetett látni, mi fog történni de valamit lépniük kellett. Szerencsére a tablet láz lecsengett, a PC nem halt ki, de a WP annyira szar lett, hogy az viszont igen.