• dyra
    #16
    A csempézés a lehető legszarabb megoldás volt amit kitalálhattak. Bazi nagy izgő mozgó szarok mindenhol még a szerverek GUI-ján is! (ezért külön gratulálok).

    A Windoiws 10 startmenüje használhatatlan a Windows 7-eh képest. Arra jó volt, hogy az egyik könyvelő irodában bedolgozó 70 éves ismerősöm is rászokott a keresésre mert abban a "menüben" reménytelen megtalálni bármit.

    Hogy a telefont is fikázzam, egy időben kötelezően osztottunk mint céges telót valami Lumniát tán a 625-öt. Szerencsétlen kollégáknak (akik ilyeneket kaptak) ott kezdődött, hogy PIN kód letilt ugyanis random újraindult. Az általad favorizált csempét nem utálták hanem inkább gyűlöltek. Appok nem voltak rá, a céges levelező hol ment hol nem, a managereink kb egy évig cumiztattak minket a Windows telefonokkal aztán belátták, hogy Android meg iPhone. A kollégák majdnem pezsgőt bontottak.

    A Nokia le is húzta magát a retyón pedig kb onnan művészet volt. Mai napig emlékszem a hivatalos mantrára "csak a Windows Phonnal tudják magukat megkülönböztetni a konkurenciától". Állítom ha a Symbiant tovább viszik a Winphone-t hagyják többre mentek volna. Hihetetlen f*s volt az egész.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2019.06.27. 20:23:16